Interne pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Interne pdf die wordt geopend in het huidige venster. Interne link die wordt geopend in een nieuw venster. Interne link die wordt geopend in het huidige venster. Externe pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Externe pdf die wordt geopend in het huidige venster. Externe link die wordt geopend in een nieuw venster. Externe link die wordt geopend in het huidige venster.

Rapportages

Op basis van de verzamelde data in de enquête maken Centerdata en IVA Onderwijs verschillende rapporten. De resultaten van het landelijke databestand worden opgenomen in een rapportage op landelijk niveau, die tabellen en grafieken zal bevatten. Universiteiten krijgen elk ook een tabellenboek met de visualisaties van de resultaten van hun instelling.

In alle rapportages zijn resultaten nooit te herleiden naar individuele personen, omdat alle gegevens geaggregeerd worden. Om de anonimiteit van de deelnemers extra te beschermen worden cellen met minder dan vijf deelnemers niet opgenomen in rapportages.

Logischerwijs is de rapportage over de NAE2021 nog niet beschikbaar.

Naar de inhoud springen