Interne pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Interne pdf die wordt geopend in het huidige venster. Interne link die wordt geopend in een nieuw venster. Interne link die wordt geopend in het huidige venster. Externe pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Externe pdf die wordt geopend in het huidige venster. Externe link die wordt geopend in een nieuw venster. Externe link die wordt geopend in het huidige venster.

Online Responstool

Tijdens het veldwerk van het onderzoek wordt bijgehouden hoeveel alumni inmiddels de enquête hebben ingevuld. Dit wordt real time gemonitord in een door Centerdata ontwikkelde responstool. Deze tool is niet openbaar. 

De contactpersonen NAE zoals bekend bij Centerdata en IVA hebben middels een persoonlijke account toegang tot deze online tool. Verzoeken om extra accounts voor deze tool kunnen via de contactpersoon van de universiteit naar de contactpersoon van Centerdata worden gestuurd.

De responstool toont het aantal alumni dat is uitgenodigd, evenals het aantal en het percentage alumni dat de enquête heeft ingevuld. Daarnaast worden de resultaten uitgesplitst naar kenmerken die door de universiteit zijn aangeleverd, zoals bijvoorbeeld de faculteit.

Ga naar de inhoud